הדס שור גדלה למשפחה מוזיקלית וכבר מגיל צעיר התחילה לכתוב שירים.
כבר בתיכון היית בלהקת "אהל שם" אך לאור הלחצים בבית נעלצה לוותר זמנית על החלום וללת ללמוד תואר מקצועי.
אז במרוצת 8 השנים הבאות, הדס סיימה תואר במחשבים, עסקה בדיגיטל ושיווק, ניהלה אמנים גדולים ברשתות כגון יהודה רביץ, עידן רייכל ועוד.
כל זה לא היה באמת מה שליבה חפץ – להיות מוזיקאית מן השורה.
בגיל 30 למרות כל הפחדים, החליטה הדס לעשות צד משמעותי, להשאיר את כל הדברים שעסקה בהם מאחור ולעסוק במוזיקה באמת.
קורס שכל מטרתו הוא לשכלל, להעמיק ולקדם את יכולת הביטוי וההבעה האישית.
הכתיבה היוצרת מהווה את אחד מארגזי הכלים המשמעותיים ביותר לביטוי רגשי ואמנותי, ותורמת
רבות להתפתחות המוסיקלית האישית.
להביא את כל הרגשות, המחשבות והרעיונות שלי ליצירה מוזיקלית מוגמרת שכל אחד יוכל להאזין לה, עם סאונד מטמטם חדש וייחודי בכל פעם – להיות שם על הבמה ביחד עם כל המאזינים שלי, ולתת לאמת להכות חזק.
Ableton היא התוכנה הכי מדוברת בתעשיית המוזיקה האלקטרונית. שילוב של תכונות ייחודיות, המבדילות אותה משאר תוכנות ההפקה בעולם, והתמקדות במתן חופש יצירה ללא מגבלות טכניות, הפכו את אבלטון לכוכב עולה בעולם ההפקה המוסיקלית.