גיא גפני בכינויו בעולם האלקטרוני כ- CALEVRO הוא נגן תופים מגיל 12. מאז הוא למד ופיתח את יכולות ההפקה שלו בהתמקדות בז'אנר האלקטרוני, אחרי הצבא נכנס לעולם ההפקה בכל הכח והתחיל להפיק טרקים שנחתמו בחו"ל. גיא רכז הקורסים של המכללה
Logic Pro היא אחת התוכנות המובילות בעולם המוזיקה, המועדפת על ידי מפיקים ומוזיקאים מקצועיים. השילוב בין כלי נגינה וירטואליים, אפקטים מתקדמים, ממשק אינטואיטיבי וסאונד ברמה הגבוהה ביותר הופך את לוג'יק לפלטפורמה עוצמתית המאפשרת חופש יצירתי בלתי מוגבל ותוצאות מקצועיות בכל ז'אנר מוזיקלי.
הגברת הופעות היא תחום שמתפתח בשנים אלה, ומלווה את גדולי האמנים והמוסיקאים ברחבי ישראל ובעולם תוך מתן שירות הגברה ומערכי שירות טכני בשטח.
מכללת Just Music מזמינה אתכם לקורס הגברת הופעות ייחודי.
בשיתוף פעולה עם רשת "כלי זמר", חברות הגברה שונות, ומועדוני הופעות מרכזיים בישראל.
יצרנו עבורכם קורס מיוחד תיאורטי ומעשי כאחד, שמטרתו המרכזית היא להכשיר מגבירי הופעות מקצועיים לשוק העבודה.
קורס Cubase מתמקד בהכרה והבנת כל הכלים הנדרשים לשליטה בתוכנת הפקה הפופולרית, ובכל הכלים המגיעים בתוכנה. כך שבאמת נוכל לעבוד ביעילות ובמקצועיות. מכללת Just Music מציעה לכם קורס אפקטיבי משולב בתרגולים כדי לוודא שתלמדו את תוכנת