היי! אני דור גל

מרצה בקורסים:

דור גל

דור התחיל את דרכו המוסיקלית בגיל 12 כשלמד לנגן על פסנתר, כבר אז התחיל לתקלט ולהתפתח בעולם הדיג'יי.
עם הזמן דור התקדם ותקלט במועדונים הכי חמים של חיי הלילה בצפון.
במקביל ובעזרת החוש המוסיקלי נכנס עמוק לעולם ההפקה, יצר שיתופי פעולם והוציא לאור טראק שכבש מועדונים בארץ.
כיום דור הוא הדי ג׳יי הרשמי של סטטיק ובן אל תבורי, מנגן במועדונים ברחבי הארץ ומתפקד כמפיק מוסיקלי.

שיתוף:
קורסים במכללה

הפקה בכלים חיים

בעידן של היום המוסיקה החיה והמוסיקה האלקטרונית מתערבבים יחדיו להפקות מוסקליות מיוחדות, ולכן הלימודים שמשלבים הפקה בכלים חיים יתאימו לכל חובבי המוסיקה האלקטרונית שרוצים לשלב ביצירתם מוסיקה חיה, מן העולם, להקליט כלי נגינה מיוחדים או רגילים. הידע ההפקתי בתחום הכלים החיים, מבחינת סאונד, מיקס ומאסטרינג שונה מהתחום הדיגיטלי ולכן כמפיק מוסיקלי מקצועי חשוב לדעת לעבוד עם צלילים חיים, בין אם הוקלטו ובין אם סומפלו.

קרא עוד »

סאונד

לידע תיאורטי ועיוני יתרונות משלו: הקניית ידע בסיסי, לימוד הכלים, שינון כללים טכניים ומרכיבים נוספים ניתן ללמוד בצורה יעילה מתוך המידע התיאורטי עליו דובר, אך אף יתרון, גדול ונחוץ ככל שיהיה, לא יכול להוות תחליף לתרגול וללימוד מעשי. מכללת Just Music פועלת מתוך מודעות גדולה לחשיבותו של התרגול הפרקטי ולכן מובילי התחום בונים במיוחד עבור הסטודנטים שלנו את תוכניות הלימוד, המסלולים והקורסים, במתן דגש רב על רכישת ניסיון מעשי.

קרא עוד »

FL Studio

תוכנת FL Studio או בכינויה בישראל "פרוטי-לופס" מבית Image-Line Software היא אחת התוכנות הפופולריות בקרב יוצרי מוסיקה אלקטרונית בארץ ובעולם ובעיקר בקרב יוצרים בתחילת דרכם. התוכנה קלה, נוחה וידידותית מאוד להבנה ולכן רוב היוצרים בוחרים להתחיל וליצור מוסיקה דווקא בה.

קרא עוד »

כתיבה יוצרת

קורס שכל מטרתו הוא לשכלל, להעמיק ולקדם את יכולת הביטוי וההבעה האישית.

הכתיבה היוצרת מהווה את אחד מארגזי הכלים המשמעותיים ביותר לביטוי רגשי ואמנותי, ותורמת
רבות להתפתחות המוסיקלית האישית.

קרא עוד »

מיקס מאסטר

מיקס ומאסטרינג הם השלבים הסופיים ביצירת מוסיקה, והם מגיעים מיד לאחר סיום ההפקה המוסיקלית (לפעמים במהלכה-במיקרה של מיקס), תהליכי המיקס והמאסטרינג תפקידם לטפל בסאונד והעוצמה של ההפקה. בתהליכים אלה אנו מוציאים את המיטב מכל ערוץ וסאונד שקיים בשיר/טראק ע"י כלים טכניים תוך כדי התחשבות באספקטים רבים בהפקה המוסיקלית. הקורס מעניק את כל הכלים הנדרשים והמקובלים בתעשייה על מנת להביא את הסאונד של ההפקה המוסיקלית לסטנדרנטים של התעשייה. 

קרא עוד »

מרצים נוספים במכללה

עקבו אחרינו

שואפים להפוך למקצוענים בתחום וללמוד מדור גל?

השאירו את הפרטים שלכם כאן, ונציגי Just Music יעזרו לכם לעשות את צעדיכם הראשונים בעולם המוזיקה…

זה היה בקצרה על דור גל שמרצה בקורסים: